Abang Viva didakwa berpisah sekali isteri buka mulut beri penjelasan

Abang Viva didakwa berpisah sekali isteri buka mulut beri penjelasan

Baru-baru ini, Abang Viva atau nama sebenarnya Azwan berkongsi satu perkongsian yang telah menimbulkan pelbagai persoalan.

Rata-rata netizen merasakan ada sesuatu yang telah berlaku dengan hubungannya dengan isteri, Eva Noza Zakaria.

Abang Viva didakwa berpisah sekali isteri buka mulut beri penjelasan

Bagaimanapun, Eva Noza akhirnya bersuara dan menjelaskan hubungannya dengan ‘wira banjir’ itu masih baik-baik sahaja. Ini sekaligus menepis segala dakwaan yang menyatakan mereka telah berpisah.

Berkenaan dengan orang yang muat naik berita. Sebenarnya dah lama, cuma tak tahu kenapa sampai hari ini orang masih tanya benda yang sama.

Rasanya mulanya benda ini nampak kecil tapi diharap orang yang mengeluarkan cerita ini sedar akan kesahihan setiap cerita yang dikeluarkan.

Eva turut meminta pihak yang menyebarkan berita mereka berpisah untuk berhenti menyebarkan cerita tidak benar.

@evanoza_ Ni adalah penjelasan pertama & terakhir eva utk story ni ya 🙏🏻 Eva tak nak dikaitkan dgn perkara yg tidak berfaedah… eva ada ank2 utk d jaga hati dan emosi mereka…eva ada bawa nama brand tertentu yg bekerjasama dgn eva dan semestinya maruah keluar kedua belah pihak🙏🏻 Salam manis dan salam ukhwah utk semua❤️ #statement #viral #pressconference #pc ♬ original sound – Evanoza_

Eva malas besarkan cerita, Eva harap sangat mereka yang muat naik berkenaan cerita yang tak benai ni, sila turunkan hantaran anda sebelum orang lain salah faham, sebelum fitnah ini berleluasa.

Eva Noza pun jawab tu. Kita doakan sahaja yang terbaik buat mereka pasangan suami isteri.

BACA:

“Hati aku tak bahagia, hati aku dah jadi abu, hari-hari aku ratib nak cerai, aku nak bercerai 50% sebab suami, 50% lagi sebab kak ipar”

Abang Viva dah berpisah? Abang viva muat naik status sedih buat netizen tertanya-tanya