Aeril Zafrel sekolahkan ‘acik bawang’ di IG

Umum sedia tahu bahawa pelakon kacak, Aeril Zafrel baru sahaja bebas daripada pandemik Covid-19 selepas disahkan positif baru-baru ini.

Selesai menjalani kuarantin kendiri dan didapati negatif wabak tersebut, Aeril telah kembali bersama keluarganya dan menjalani rutin harian seperti biasa.

Dalam salah satu posting terbaru pelakon tersebut di Instagram, Aeril telah memuat naik satu video bersama isterinya seusai menunaikan solat secara berjemaah.

 

 

Ada yang bitter pulak

Dalam posting tersebut, beliau memaklumkan baru kali ini berkesempatan menunaikan solat berjemaah dengan isteri selepas hampir beberapa minggu solat bersendirian kerana menjalani kuarantin.

Walau bagaimanapun, perkongsian tersebut nyata tidak disenangi oleh seorang netizen yang mempersoalkan Aeril yang seolah-olah menunjuk-nunjuk ketika beribadat.

Tak hanya berdiam diri, Aeril telah tampil membalas komen tersebut secara berseloroh dan menarik perhatian warganet sehingga mengumpul lebih daripada 10 ribu tanda suka di jawapan balas pelakon tersebut.

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah meninggalkan komen diruangan Instagram suami kepada Wawa Zainal tersebut dengan menyokong kenyataan balas Aeril yang menghiburkan.

Netizen tersebut juga teruk diserang oleh peminat Aeril memandangkan komen itu berada di paling atas pada posting yang dibuat usahawan terbabit.

 

Dia jeles la tu suami dia tak main Tiktok

Setepek ea Aeril bagi!

 

Okey la show off macam ni dari tunjuk ketiak

Sumber: Aeril Zafrel