Angau bercinta, gelagat adik ini buat aksi ‘sarkis’ pusing kerusi guna sebelah kaki undang reaksi netizen

Angau bercinta, gelagat adik ini buat aksi ‘sarkis’ pusing kerusi guna sebelah kaki undang reaksi netizen

Kanak-kanak mempunyai keupayaan luar biasa untuk mengejutkan dan menggembirakan orang dewasa, dan video TikTok baru-baru ini telah membuatkan netizen terhibur dan hairan.

Dalam klip itu, seorang kanak-kanak kecil dengan mudah memutar najis kecil pada jari kakinya, menawan penonton dengan kemahirannya yang luar biasa.

Angau bercinta, gelagat adik ini buat aksi 'sarkis' pusing kerusi guna sebelah kaki undang reaksi netizen

Pengguna TikTok dengan pemegang @itzhaqiqi menyiarkan klip anak perempuannya memutarkan kerusi bersaiz kanak-kanak pada jari kaki sambil memegang telefon pintar dengan kapsyen, “Kamera Tersembunyi,”.

Klip itu mendapat lebih 1.5 juta tontonan, dengan beribu-ribu pengguna terhibur dan keliru melihat betapa mudahnya dia membuatnya kelihatan selepas dia pantas menukar najis dari satu kaki ke kaki yang lain.

@qiqionez the habit #CapCut #fyp ♬ AIYA SUSANTI DRXML REMIX – DRXML

Pengguna @TOTT mengulas, “Adik saya boleh melakukan ini dengan bantal. Adakah terdapat sarkas dalam perut ibu saya?”

Paparan koordinasi yang menakjubkan mendorong seorang lagi pengguna bernama My melawak, “Saya dah cuba. Alhamdulillah, muka saya bengkak.”

Sementara itu, pengguna @Zan.Letsgo secara main-main berkongsi percubaan mereka sendiri, secara berjenaka menyatakan, “Saya mencuba ini dengan sofa pada hari lain. Saya hampir melakukannya.”

BACA:

Berpakaian tak cukup kain dan seksi, wanita ini berani buat hal di negeri ‘serambi Mekkah’ sekali lain pula jadi