Berang kekasih nak kahwin dengan perempuan lain, wanita ini nekad bunuh dan masak ‘briyani manusia’

Berang kekasih nak kahwin dengan perempuan lain, wanita ini nekad bunuh dan masak ‘briyani manusia’

Sejak kebelakangan ini, sudah banyak kes curang yang berlaku di sekeliling kita

Tidak kiralah di dalam atau luar negara, macam-macam kesan akibat isu curang boleh boleh terjadi, termasuklah kes pembunuhan.

Berang kekasih nak kahwin dengan perempuan lain, wanita ini nekad bunuh dan masak 'briyani manusia'

Apa yang lebih kejam adalah, pernahkah anda terfikir manusia normal tergamak membunuh dan memasak daging pasangan mereka sendiri?

Itulah yang terjadi kepada seorang lelaki ini apabila dia dibunuh dan daging badannya dimasak menjadi beriani selepas kantoi curang dan ingin berkahwin dengan perempuan lain.

Berang teman lelaki nak kahwin dengan perempuan lain, nekad bunuh dan masak ‘beriani manusia’

Kisah ini dipercayai berlaku di Dubai pada tahun 2018, tetapi kembali popular baru-baru ini di media sosial.

Seorang wanita warga Morocco ditangkap selepas melakukan jenayah kejam atas motif tidak berpuas hati teman lelakinya curang.

Dia yang berang selepas mendapat tahu teman lelakinya menyatakan hasrat ingin menikahi wanita lain, walhal hubungan mereka sudah dijalinkan selama 7 tahun.

Wanita terbabit dipercayai sanggup menggadaikan barang kemasnya untuk membeli mesin pengisar dan pressure cooker semata-mata ingin memasak badan teman lelakinya menjadi beriani.

Bagi kawan-kawan teman lelaki makan beriani berisi daging manusia
Lebih menjijikkan lagi, dia siap mengasingkan badan teman lelakinya satu per satu lalu dimasak menggunakan rempah-rempah.

Kemudian, beriani itu diagihkan kepada pekerja pembinaan yang didakwa sebagai rakan lelaki tersebut. Tanpa mengesyaki apa-apa, mereka makan beriani itu seperti biasa.

Walau bagaimanapun, kehilangan lelaki itu menimbulkan rasa pelik kepada abangnya. Selepas membuat laporan polis, mereka menjumpai cebisan gigi di dalam mesin pengisar di rumah wanita itu. Malah, terdapat juga bahagian jari yang terkeluar daripada bungkusan plastik sampah.

Malah, laporan mahkamah juga mendedahkan dia memberikan lebihan tulang badan teman lelakinya kepada anjing untuk menghapuskan bukti pembunuhan.

Akhirnya setelah mengaku bersalah, wanita itu dibawa untuk menjalani pemeriksaan psikiatri sebelum dihadapkan ke perbicaraan mahkamah.

BACA:

Lebih 50 tahun tersangkut di Korea, ini kisah sedih mak cik yang berasal dari Johor

Ingatkan Jho Low dah ‘terpaling’ penipu, rupanya ini kisah ‘scammer’ yang terkenal dalam dunia