Bermasalah dengan Fazura, Rizman Ruzaini jawab dakwaan

Bermasalah dengan Fazura, Rizman Ruzaini jawab dakwaan.PEREKA fesyen terkenal, Rizman Ruzaini menjawab desas-desus kononnya hubungan baik mereka dengan pelakon Fazura kini bermasalah dan tidak lagi seperti dahulu.

Menafikan sebarang persengketaan berlaku, kata Rizman komitmen kerja membuat mereka sudah jarang meluangkan masa bersama.

“Dahulu kami belum berkahwin dan tidak ada Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), jadi memang selalu luangkan masa bersama. Sekarang ini semua sudah berkeluarga dan komitmen kami sangat sibuk dengan kerja.

“Memang tiada ada masalah antara kami. Tiada istilah bergaduh. Cuma kekangan masa sahaja menyebabkan kami jarang berjumpa,” katanya kepada mStar.

Rizman dan rakannya Ruzaini ditemui ketika majlis ulang tahun pertama Mono Scarves yang berlangsung di Bukit Bintang, Kuala Lumpur pada Sabtu.

Bermasalah dengan Fazura, Rizman Ruzaini jawab dakwaan

Menerusi beberapa portal gosip sebelum ini, netizen mendakwa persahabatan antara Fazura, Rizman dan Ruzaini semakin renggang kerana dilihat meluangkan masa bersama seperti kebiasaan sebelum ini.

Melihatkan perkembangan Fazura yang kini semakin maju dalam perniagaan, kata Rizman dia dan rakannya Ruzaini amat gembira dengan usaha dilakukan pelakon tersebut dan sentiasa mendoakan kejayaannya.

Dalam masa sama, Rizman juga enggan ambil serius dengan komen-komen netizen yang bercakap perkara tidak benar tentang hubungan mereka.

“Fazura kini telah kembangkan sayap sebagai seorang usahawan. Kami gembira melihat kejayaannya dan sentiasa mendoakan dari jauh.

Tiada istilah bergaduh. Cuma kekangan masa sahaja menyebabkan kami jarang berjumpa

“Memang ada yang katakan hubungan kami tidak baik, tetapi saya jarang baca komen dan tidak ambil peduli dengan hal tersebut. Fokus kami sekarang adalah dalam perniagaan,” ujarnya.

Sementara itu bercakap tentang koleksi tudung yang mula dilancarkan sejak tahun lalu, jenama Rizman Ruzaini kini melantik tujuh orang rakan artis sebagai wajah mempromosikan rekaan tersebut.

Mensasarkan nilai jualan RM10 juta setiap bulan, kerjasama dengan nama-nama popular seperti Ziana Zain, Izara Aishah, Amyra Rosli, Aina Abdul, Kilafairy dan Hawa Rizwana adalah satu langkah terbaik untuk mencapai kelompok peminat berbeza.

“Kami selesa bekerjasama dengan selebriti kerana mereka memberi impak baik terhadap jenama Rizman Ruzaini. Pemilihan mereka sangat tepat untuk mewakili jenama kami supaya kekal relevan dalam industri fesyen.

“Setiap daripada mereka mempunyai golongan peminat berbeza. Sesuai dengan impian kami untuk memastikan jenama ini sampai diterima setiap golongan,” ujarnya.

BACA:

Sinki mudah tersumbat kerana 6 sebab ini, cubalah elak

Akhirnya Puteri Sarah nekad saman Ira Kazar, tak sanggup lagi terus jadi mangsa

“Mereka bukan tak nak berkawan atau bersosial, tapi mereka adalah intovert”