Hairul Azreen Umum Mahu Berhenti Dari Berlakon, Ini punya sebenarnya …

Hairul Azreen Umum Mahu Berhenti Dari Berlakon, Ini punya sebenarnya …

Pelakon Hairul Azreen tampil mendedahkan berita yang mengejutkan buat peminatnya di mana dia bakal berhenti dari berlakon.

Pengumuman yang mengejutkan itu diumumkan oleh Hairul sendiri ketika menjadi tetamu jemputan di rancangan pagi radio ERA Fm.

Hairul Azreen Umum Mahu Berhenti Dari Berlakon, Ini punya sebenarnya …

Menurut Hairul, dia sudah berjaya mencapai segala matlamat dan impiannya sebagai anak seni daripada belakang tabir sehinggalah ke kaca television.

Saya dah buat semua benda dah.. saya daripada jadi stunt, pelakon filem, saya doa jadi hero filem, dan Allah makbulkan doa saya jadi action hero film.

Hairul Azreen

Dan filem Malbatt ini lah mungkin filem terakhir saya sebagai anggota tentara dan berlakon.

Hairul Azreen

Saya dah buat belakang tadbir, sebagai stunt man, extra, investor untuk filem-filem, direktor, produser semua benda saya dah lalui dan perjuangan saya biarlah akhiri dengan filem yang membanggakan saya.

Hairul Azreen

Sementara itu, pelakon filem Paskal ini juga menyatakan walaupun dia sudah berhenti berlakon dia masih lagi aktif di dalam media sosial seperti TikTok dan Instagram.

Tambahan, aktor itu turut berkata dia sudah berpuas hati dengan segala pencapaiannya dan memilih untuk bersara di dalam dunia industri seni ini.

Hairul AzreenDalam pada itu, Hairul juga memaklumkan oleh kerana kesibukan dan jadual bekerja yang padat dia tidak dapat melihat anak-anaknya membesar dengan baik.

Malah, aktor ini mahu meluangkan masa yang lebih buat anak-anak serta ibu bapanya yang masih lagi ada disisinya.

Hairul Azreen
Bukan itu sahaja, Hanis Zalikha yang merupakan isteri kepada pelakon filem itu turut menyokong keputusannya dan memilih untuk lebih fokus pada perniagaan mereka.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen agak terkejut dengan pengumuman pelakon itu dan menghormati keputusannya untuk lebih menumpukan perhatian yang lebih pada keluarganya.

BACA: Tak puas hati jawatan Exco Kedah semua dibolot Pas, Bersatu Kedah luah rasa tak puas hati