Ini punca sebenar Ibu dan 2 anak ditemui mati dalam bilik sewa

Seorang wanita yang juga jurujual ditemui mati bersama dua anaknya di bilik sewa mereka di Kampung Baru Ampang, di sini, pagi tadi.

Mayat tiga beranak itu ditemui oleh seorang lagi penyewa bilik lain unit rumah yang sama

Di sebuah pangsapuri di Kampung Baru Ampang, kira-kira jam 7.30 pagi.

Ini punca sebenar Ibu dan 2 anak ditemui mati dalam bilik sewa

Susulan maklumat itu sepasukan polis dari Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang Jaya, bergegas ke lokasi sebelum menemui jasad tiga beranak itu dalam sebuah bilik tidur utama.

Mayat wanita berusia 42 tahun terbabit ditemui bersama anak lelakinya yang berusia 14 tahun dan anak perempuan berusia 15 tahun.

@mrwancaiofficial3 HARI MENINGGAL DUNIA DALAM BILIK SEWA❗️ Ajalnya Tiba Tanpa Ahli Keluarga Di Sisi. Kematiannya Tragis Tiada Sesiapa Sedari. Begitulah Pengakhiran Buat Allahyarham Norizan Binti Jantan. Hidup Susah Di Bantu Oleh Lembaga Zakat Selangor. Tinggal Bersendirian Menyewa Bilik Di Bayu Perdana. Allahyarham Di Temukan Sudah Meninggal Dunia Dalam Bilik Sewanya. Arwah Di Percayai Sudah Meninggal Dunia Lebih Dari 3 Hari. Jenazahnya Kemudian Telah Di Hantar Pihak Polis Ke Forensik Hospital Shah Alam Bagi Tujuan Di Bxdah Siasat. Berita Kematian Ibu Kepada 5 Orang Anak Ini Telah Di Salurkan Pada Kami Oleh Penaung Kehormat Unit Khas Van Jenazah. YB Tuan Azmizam Zaman Huri Mahu Kami Yang Menguruskan Jenazah Arwah. Katanya, Arwah Adalah Penerima Bantuan Lembaga Zakat Selangor Semasa Hidupnya. Kami Menyatakan Kesediaan Untuk Mengurusan Jenazah Arwah. Bagi Kami Sesiapa Sahaja Boleh Menggunakan Khidmat UKVJ. Susah Atau Senang,Itu Perkara Nombor Dua. Yang Penting Urusan Jenazah Haruslah Di Segerakan. Lagi Pun Orang Kaya Atau Orang Miskin Semua Sama Sahaja. Sampai Masa Kita Akan Menghuni Alam Barzakh. Berbalik Kepada Cerita Asal. Jenazah Arwah Telah Di Tuntut Oleh 4 Petugas UKVJ HQ Setelah Proses Bxdah Siasat Selesai. Proses Mandi Dan Kafan Di Sempurnakan 3 Bilal Muslimah Di Bilik Wakaf Jannatul Firdaus. Jenazah Arwah,Alhamdulillah Selamat Di Kebumikan Di Tanah Perkuburan Islam Selat Klang Petang Tadi. Cuma Reaksi Anak² Arwah Menyentuh Hati. Kelihatan Jiwa Mereka Meronta,Hati Mereka Tersakiti😭

♬ Haruman Terindah – ꧁ 𝑹.𝒌𝒂𝒚_𝑶𝒇𝒇𝒊𝒄𝒊𝒂𝒍 ꧂

Siasatan awal mendapati ketiga-tiga mereka disyaki mati akibat terhidu bau gas penghidup api.

Pemeriksaan oleh Pegawai Pembantu Perubatan Hospital Ampang, mengesahkan ketiga-tiga mangsa sudah meninggal dunia lebih dari 24 jam.

BACA: Makan mewah tapi tak bayar, Tiga restoran kena scam dengan pasangan pelancong Britain