Jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan, mohon sebelum 8 Ogos

Jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan, mohon sebelum 8 Ogos. Terkini : Pengambilan Jawatan Di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am Besar-Besaran Tahun 2022 l Permohonan Dibuka Sehingga 8 Ogos 2022. Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am telah membuka pelbagai jawatan kosong kepada rakyat Malaysia. Permohonan kini boleh dimohon di laman rasmi jawatan kosong. Pelbagai jawatan-jawatan kosong telah dibuka kepada rakyat Malaysia.

Peluang kerjaya di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am merupakan satu peluang keemasan yang wajib direbut oleh rakyat Malaysia. Ini adalah kerana Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am merupakan Jabatan yang menguruskan hal ehwal kebajikan masyarakat yang bertanggungjawab di Malaysia dalam memberi sumbangan dari segi pengurusan kebajikan serta memastikan keperluan terjaga yang penting kepada pelbagai bangsa dan kaum. Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am yang merupakan jabatan yang disegani dalam masyarakat Malaysia kerana berfungsi sebagai pusat rujukan berkaitan dengan kebajikan dan bantuan di Malaysia. Inilah masanya peluang kepada anda selaku rakyat Malaysia untuk bekerja dibawah sektor kerajaan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang anda!.

Apakah Jawatan Yang Ditawarkan?
Jawatan yang ditawarkan di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am terdapat kekosongan jawatan. Terdapat Jawatan kosong yang boleh anda membuat permohonan yang berkelayakan dari PMR, SPM, SPMV ,Diploma dan Ijazah.

Jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan, mohon sebelum 8 Ogos

Maklumat Jawatan :

  • Jawatan :
  1. Jurulatih Perubatan Gred U29
  2. Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11
  3. Pembantu Awam Gred H11
  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf : Kontrak / Tetap
Jawatan yang ditawarkan adalah mengikut kapasiti dan keperluan Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am . Segala kekosongan adalah berdasarkan statistik dan data kerajaan.

Bila Permohonan Jawatan Dibuka Dan Ditutup?
Permohonan boleh dibuat sekarang, Permohonan dibuka bermula hujung Julai dan permohonan akan ditutup pada 8 Ogos 2022.

Permohonan boleh dibuat secara secara online, permohonan boleh dibuat dengan merujuk alamat seperti yang diiklankan di iklan jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am. (Rujuk iklan jawatan dibawah).

Apakah Syarat Kelayakan Pemohon?
Kelayakan yang diperlukan untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am oleh calon boleh dirujuk dibawah:

  • Warganegara Malaysia;
  • Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;

Untuk mengetahui syarat-syarat permohonan dan urusan permohonan jawatan, anda boleh ikuti dibawah.

Permohonan Jawatan Kosong Di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am Tahun 2022
Calon yang berminat untuk memohon jawatan kosong di Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am tahun 2022 boleh membuat permohonan dengan segera sebelum tarikh 8 Ogos 2022.

Bagi calon yang berminat, anda boleh membuat permohonan melalui syarat dan penetapan yang ditetapkan oleh pihak Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am. Anda boleh merujuk makluman dari pihak Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am dibawah berkenaan cara permohonan:

Mohon jawatan Jurulatih Perubatan Gred U29

Mohon Jawatan Pembantu Perawatan Kesihatan Gred U11

Mohon Jawatan Pembantu Awam H11

Makluman tambahan kepada calon, sebelum membuat permohonan pastikan:

a) Resume lengkap beserta gambar terkini berwarna bersaiz pasport; dan
b) Salinan sijil yang berkaitan

Permohonan jawatan kosong Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am tahun 2022 boleh dimohon dan dihantar mengikut penetapan pihak Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am sahaja sebelum tarikh tutup permohonan 8 Ogos 2022. Anda diminta untuk membuat permohonan segera bagi mengelakkan keterlambatan permohonan.

“Semoga Dipermudahkan Urusan Dan Peroleh Kejayaan”
Kepada calon yang berminat diminta untuk persiapkan diri untuk menghadiri temuduga jika dipanggil. Permohonan jawatan kosong Jabatan Perkhidmatan Kebajikan Am merupakan peluang keemasan kepada anda untuk memulakan kerjaya di bawah sektor kerajaan. Semoga segala usaha dan persiapan anda dipermudahkan dan mendapat kejayaan daripada permohonan yang dibuat. Selamat Maju Jaya.

BACA:

Haqiem Stopa akui rimas digelar ikon permotoran, tak tahan kena perli setiap hari

Syamsul Yusof bagi jawapan padu bila ditanya kenapa filem Mat Kilau tak ada perempuan cantik

Aksi gelek ‘ghairah’ Baby Shima depan KLCC dapat pujian netizen Indonesia