Kantoi kena saman tak ada lesen, Haqiem Stopa kelihatan tolak bagasi di airport

Kantoi kena saman tak ada lesen, Haqiem Stopa kelihatan tolak bagasi di airport. Berita tentang ‘ikon permotoran’ iaitu TikT0ker terkenal, Haqiem St0pa yang dika.takan telah disaman pihak polis disebabkan tiada Iesen memandu telah tular di media sosial.

Hal tersebut telah membuatkan ramai tertawa kerana menyngka pemuda berkenaan sudah mempunyai le.sen mem.andu memandangkan konten-konten yang ditunjukan sea.kan sudah ‘pro’ dalam dunia permotoran.

Dia juga menjadi ikutan para remaja ‘penci.nta dua roda’ dan dian.gkat menjadi id.ola mereka lebih-lebih lagi media sosialnya mempunyai peng.ikut yang ramai.

To.Iak ba.gasi di airport.

Kantoi kena saman tak ada lesen, Haqiem Stopa kelihatan tolak bagasi di airport

Selepas pihak poIis juga mengesahkan hal tersebut, Haqiem St0pa atau nama sebenarnya Muhammad Sadzri Hakim Jaafar telah memuat naik satu perkongsian di akaun TikTok dengan menun.jukan d.irinya yang sedang menoIak bag.asi di lapangan terbang.

Dia juga turut mninggaIkan kapsyen dalam bahasa Inggeris meru.juk kepada nas.ihat supaya tldak mengec.am seseorang yang mempunyai masa siIam yang geIap kerana mereka juga sedang berusaha untuk berubah.

BACA:

Balu arwah Abam Bocey kini bangkit, mampu beli Vellfire hasil usaha sendiri

Mat Kilau sedang menuju ‘kilauan’ RM100 juta