Kerana memalukan keluarga, Bapa umum buang Jocelyn Chia dari keluarga

Kerana memalukan keluarga, Bapa umum buang Jocelyn Chia dari keluarga

Satu hantaran di Twitter oleh seorang individu dipercayai bapa kepada pelawak kontroversi Jocelyn Chia

Hantaran dia telah mencuri tumpuan warga maya apabila lelaki itu secara umum memaklumkan mengenai status anaknya dengan hubungan keluarga mereka.

Kerana memalukan keluarga, Bapa umum buang Jocelyn Chia dari keluarga

Dalam hantaran tersebut, Anthony Chia mengumumkan bahawa dia dan isteri tidak lagi mengiktiraf Jocelyn sebagai anak mereka sehinggalah mereka berdua meninggal dunia.

Untuk pertama kali secara umum, saya dan isteri, Shirley tidak mengiktiraf Jocelyn Chia sebagai anak kami dari hari ini sehingga hari kami mati.

Perbuatannya adalah petanda kami gagal membesarkan dia untuk menjadi orang yang berbakti kepada masyarakat. Masyarakat lebih berhak menerima lebih baik daripada ini.

Terdahulu, pelawak yang kini menetap di luar negara itu mula mendapat perhatian warga maya terutamanya rakyat Malaysia gara-gara lawak berkaitan MH370 ketika mengadakan persembahan pentas di sebuah lokasi.

Terbaru, dia kembali setelah isu MH370 itu reda dan tampil memberi komen sindiran mengenai isu kumpulan muzik antarabangsa The 1975 yang menghina undang-undang kerajaan Malaysia berkaitan LGBT.

BACA: Jepun merupakan negara paling maju dalam dunia, tapi di sekolah masih guna papan hitam, alasannya sangat tak sangka!