Letak jawatan jika sudah hilang sokongan

Jangan Terlalu Mengikut Nafsu Dan Kehendak Diri Yg Mungkin Sedang Dikuasai Oleh Syaitan Dan Iblis.

Semenjak Berlakunya Pengkhianatan Yg Di Lakukan Oleh Tan Sri Dan Kwn2, Rakyat Malaysia Setiap Hari Menyumpah Dengan Apa Yg Telah Tan Sri Dan Kwn2 Lakukan.
Rakyat Tidak Boleh Menerima Apa Yg Tan Sri Lakukan Ini.

Walaupun Tan Sri Menangis Dan Berdoa Di Hadapan Kamera Untuk Tunjuk Kepada Rakyat Yg Tan Sri Seorang Pemimpin Yg Dekat Dengan Rakyat Tetapi Semua Ini Terbukti Gagal Kerana Rakyat Tahu Ini Semua Lakonan Tan Sri Untuk Minta Simpati. Ingat Sekali Tan Sri Khianat Selamanya Rakyat Akan Mengenang Tan Sri Sebagai Pengkhianat.

Tan Sri Lupa, Waktu Tan Sri Dibuang Seperti Kucing Kurap, Siapa Yg Terima Tan Sri Semasa Itu, Jika Bukan Kerana Pimpinan Ph Terima Tan Sri Sudah Tentu Tan Sri Jadi Seperti Layang2 Yg Telah Putus Tali.

Rakyat Tidak Sangka Bahawa Tan Sri Rupanya Memiliki Hati Yg Busuk Dan Tan Sri Sudah Lupa Ka Yg Tan Sri Sedang Sakit.

Semenjak Tan Sri Jd Pm Secara Pintu Belakang Ini, Apa Yg Telah Tan Sri Dan Kwn2 Tan Sri Yg Lain Lakukan Untuk Negara Dan Rakyat?

Tidak Ada Apa2 Yg Dilakukan Malah Tan Sri Dan Kwn2 Menteri Yg Lain Telah Gagal Menjadi Pemimpin Dalam Kerajaan.

Dengan Kes Covid19 Yg Semakin Meningkat Naik,Ekonomi Jatuh, Rakyat Bertambah Susah Tetapi Menteri2 Hidup Mewah Dgn Gaji Dibayar Puluhan Ribu Ringgit Sebulan.

Rakyat Terus Didakwa Dan Didenda Dan Dipenjara Jika Langar SOP, Tetapi Menteri2 Suka Hati Membabi Buta Langar SOP Tanpa Diambil Tindakan. Adakah Ini Adil Untuk Rakyat Marhen?

Sudah La Tan Sri, Kini Masanya Tan Sri Berundur Secara Terhormat.

Terbukti Bahawa Tan Sri Sudah Ditolak Oleh Semua Lapisan Masyarakat Malaysia Tanpa Mengira Agama, Bangsa Dan Umur. Berundur Lah Tan Sri. Jgn Dimalukan Dalam Dewan Parlimen Atau Jgn Tunggu Rakyat Bangkit Jatuhkan Pengkhianat.

SyauqiSahimi
Alor Setar

Sumber: