Mula-mula tak dapat ‘tune’, sekali dapat rentak kalah makcik zumba! Aksi pakcik join senam robik undang reaksi netizen

Mula-mula tak dapat ‘tune’, sekali dapat rentak kalah makcik zumba! Aksi pakcik join senam robik undang reaksi netizen

Senam robik atau menari poco-poco merupakan aktiviti pagi yang sering dilakukan oleh ramai orang

Terutamanya golongan mak cik dan pak cik, mereka memang gemar menyertai joget senam robik pada pagi hujung minggu.

Mula-mula tak dapat 'tune', sekali dapat rentak kalah makcik zumba! Aksi pakcik join senam robik undang reaksi netizen

Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok yang memaparkan seorang pak cik menarik dengan bersungguh-sungguh telah mencuri tumpuan.

Pada awalnya tak dapat rentak, lama-lama dah enjoy

Menerusi video berkenaan, kelihatan sekumpulan pak cik dan mak cik sedang mengadakan aktiviti senam robik di kawasan lapang.

Apa yang lebih menarik perhatian adalah apabila salah seorang pak cik dilihat berjoget dengan bersungguh-sungguh. Pada awalnya, dia dilihat susah untuk mendapat rentak, sekali pada akhirnya dia dilihat sangat mahir dan semangat menari.

Lihat video sambungan itu di bawah:

Image from @wnslmn (TikTok)

@wnslmn Bang, abang keje mana bang? Lepas stress ke bang?? 🤣🤣 #stressrelief #dungun #terengganu #hiking #senamrobik ♬ มองนานๆ FLlP – FLI:P

@wnslmn Replying to @Wawa Wati Ismail Nio hahaha ni kita bagi yang ori. Macam mana instructor depan tu boleh tahan gelak. Kita hok tukang amik video pun dok tahan nok suke. Memang duk fokus amik video dia je td. Uolls ade dok member gini kat jabak?😂😂😂😂 #programbukitbauk #senamrobik #dungun #hiking #terengganu #mpdungun #caferimba ♬ original sound – Wana Sulaiman

Image from @wnslmn (TikTok)

“Melayang-layang pak cik tu masa mula-mula nak dapatkan rentak, yang penting enjoy pak cik” – Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 1M tontonan, 72K tanda suka dan 2K komen di TikTok, rata-rata netizen seronok melihat gelagat pak cik itu.

BACA:

“Mak layan saya macam sampah nanti mak jawablah dengan Tuhan sendiri, Ego mak tinggi sangat. Dia lupa ke dia lahirkan aku?”