Pelawak terkenal berstatus janda kantoi ada suami ‘pengkid’?

Pelawak terkenal berstatus janda kantoi ada suami ‘pengkid’?

Seorang pelawak wanita dikatakan menjalinkan hubungan dengan seorang ‘pengkid’ dan dikatakan tidak malu berkongsi video-video kebersamaan di media sosial.

Memetik laporan dari Utusan, pelawak yang berstatus janda itu pernah meminta bantuan terutamanya kepada rakan artis selepas tiada sebarang pekerjaan ditawarkan.

Pelawak terkenal berstatus janda kantoi ada suami 'pengkid'?

Dalam pada itu, sumber juga mengatakan yang selebriti berkenaan sudah tidak tinggal di Kuala Lumpur lagi dipercayai berpindah mengikut pengkid terbabit bagi mengelak berjumpa rakan-rakan artis yang lain.

Bukan itu sahaja, rakan baik dan juga ‘taukey’ kepada acara-acara mega jualan juga mengakui berasa pelik kerana pelawak itu sukar dihubungi sejak kebelakangan ini.

Difahamkan, pasangan sesama jenisnya itu juga memanggilnya sebagai ‘wife’ dan perkara tersebut dikongsikan di media sosial tanpa segan silu.

Walau bagaimanapun, identiti pelawak tersebut tidak dinyatakan dan diharap dia dapat bertaubat memandangkan hubungan sesama jenis adalah dilarang dalam agama.

Semoga dia dan pasangan dapat kembali ke pangkal jalan memandangkan usia bukan muda lagi kerana sudah mempunyai cucu dan beberapa orang anak.

BACA:

‘Lepas habis intern kita kahwin ya’, student Poli tak sabar habiskan latihan industri, mengenyam nak kahwin