Pilot ini ‘check in’ hotel dengan pramugari, sekali kantoi dengan bini

Pilot ini ‘check in’ hotel dengan pramugari, sekali kantoi dengan bini. Kunci kebahagiaan dan rumah tangga yang kukuh serta harmoni terletak pada kesetiaan. Kadang-kadang ada pasangan suami isteri yang sudah mendirikan perkahwinan bertahun-tahun tapi akhirnya runtuh jua dek kerana perselingkuhan. Malah kebanyakan boleh dikatakan bermula di tempat kerja sendiri seperti satu kisah yang sempat tular ini.

Seorang isteri di Surabaya ambush si suami yang tengah check in dengan wanita lain

Beberapa hari lalu kecoh di negara jiran selepas viral satu rakaman yang cukup mengusik hati. Mana taknya, luluh jiwa seorang isteri apabila telah menemui suami kesayangannya malah berdua-duaan dan sempat check in bersama rakan sekerja.

Lelaki yang tak tahu bersyukur, yang si perempuan pulak memang tak ada hati

Dalam kejadian di sebuah hotel di Surabaya pada jam 1 pagi tersebut, si isteri turut ditemani beberapa individu lain berjaya merakam kelakuan terkutuk pilot berkenaan. Difahamkan perempuan tersebut adalah seorang pramugari yang bekerja di syarikat sama berdasarkan bukti pada name tag.

Percayalah kat luar ni ramai yang macam ni…Hebat isteri dia masih boleh lagi kawal emosi

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen kecewa melihat perkongsian berkenaan selain merasa kasihan dengan isteri sahnya. Dalam pada itu, ramai yang turut meluahkan rasa geram kepada si suami kerana sanggup menduakan pasangannya dan tidak setia.

@sulselonline.com Selingkuh dengan Pramugari di Hotel, Pilot Digerebek Istri#pilot #pramugari #selingkuh #beranda #surabaya #fyp #tiktoker ♬ suara asli – sulselonline.com (SOchannel)

BACA:Bella kena air panas termos, mahkamah diberitahu

Harga kayangan, namun lembu untuk korban tetap laris

Misha Omar kongsi detik cemas akaun Instagram ‘dicuri’ hackers, nasib baik dapat balik