Terkenal gara-gara drama Projek High Council, individu dedah perangai sebenar Amir Ahnaf

Terkenal gara-gara drama Projek High Council, individu dedah perangai sebenar Amir Ahnaf.

Semalam, tular satu video di TikTok memaparkan pendedahan seorang peminat mengenai pelakon yang kian popular di kalangan rakyat Malaysia

selepas lakonan mantap dalam drama Projek: High Council iaitu Amir Ahnaf.

Terkenal gara-gara drama Projek High Council, individu dedah perangai sebenar Amir Ahnaf

Melalui perkongsiaan tersebut, individu berkenaan berasa kecewa dengan sikap Amir yang didakwa sombong serta kerek biarpun tidak sampai setahun popular dalam industri seni.

Menurutnya, selepas saja selesai program Big Stage, individu tersebut serta rakannya menunggu pelakon itu kerana mahu mengambil gambar bersama tetapi sama sekali tidak dilayan.

Peminat tersebut berkata mereka mahu berjumpa dan mengambil satu gambar saja tetapi langsung tidak diendahkan biarpun mempunyai masa sebelum kereta yang dinaiki tiba di kawasan menunggu.

Dalam pada itu, individu berkenaan tersebut faham jika Amir ketika itu penat tetapi tindakannya tidak senyum kepada peminat dan meminta maaf membuatkan dia berasa pelakon berkenaan hanya fake di hadapan kamera melayan peminat dengan baik.

Susulan itu, individu tersebut mendakwa Amir seorang selebriti yang sombong biarpun baru saja popular kerana drama lakonannya dan meminta Amir berasa bersyukur kerana mereka tidak merakam sikapnya yang langsung tidak seperti yang dipaparkan hadapan kamera.

Bahkan, individu itu membandingkan Amir dengan selebriti popular tanah air serta antarabangsa lain yang jauh lebih baik biarpun sudah lama dalam industri seni.

Sehingga artikel ini ditulis, hantaran tersebut telah meraih lebih 200,000 lebih tontonan daripada pengguna TikTok dan 15,500 tanda suka daripada peminat.

BACA:

Sembur perfume tapi bau tak tahan lama? Cara ini confirm tahan lama ramai tak tahu

ND Lala bagi ceramah cara ‘multiply income’, undang sindiran netizen ‘tambah income ke tambah bini?’